Thursday, June 2, 2011

Diary 54

Jun sudah memberi salam. tanda pertengahan tahun kini kita berada. Banyak perkara yg berlaku sepanjang entry ini terhenti sebentar. penat + sibuk itu adalah jawapan paling mudah sekali. tapi bagi aku kekangan untuk update blog ditambah dgn tiada akses internet di rumah sewa sekarang..(aku sekrg sudah jadi warga Nibong Tebal).. kalau dulu di rumah ada wifi streamyx tapi kali ini sangat terasa keperluan utk membeli broadband..Ahhh..sangat tak bernyawa rasanya tanpa internet di rumah...huhuhuu...mujur juga sibuk dengan aktiviti yg menuntut untuk aku tiada di rumah jadi tidaklah terasa sangat..

15 Mei 2011 & 21 Mei 2011

Selamat Pengantin Baru buat sahabatku Faridatul Akmal & pasangannya..insyaAllah akan menyusul entry khusus utkmu...doakan ada kesempatan buat diri ini...

Alhamdulillah dapat bersama2 menjadi saksi di hari bahagia teman nan seorang ini. Alhamdulillah dapat bersama2 teman2 seperjuangan yg entah bila lagi akan tidur setilam, sebantal, senyum & tawa bersama2.
Alhamdulillah dapat membantu teman nan seorang di hari bahagianya..walau ianya tidaklah seberapa.

Tahniah Fari & Fakhri...semoga bahagia hingga ke syurga...

26 Mei 2011

Peperiksaan Induksi. aduhh..terasa sungguh berkarat otak ini...ini baru peperiksaan biasa saja..bagaimana kalau nanti nak ambil master???...mampukah???!!

Ya Allah..berilah kekuatan dan ketabahan kepada aku. berikan yg terbaik buat diri ini...aminnn...

27 Mei- 29 Mei 2011

Kursus Pimpin II utk semua staf baru.



Penghujung Mei 2011 juga sibuk dengan meeting, bengkel & kursus sana sini..beberapa kali berulang ke Kampus Induk-Nibong Tebal...lain sangat perasaan sebab rasa macam orang asing pula bila masuk Kampus Induk...huhuuu...sebab perlu rasa macam tu???...tak tahu..tapi perasaan tu datang sendiri...

Oh..dah dapat kad baru..saja tangkap utk tengok perubahan diri sendiri...hahaha...macam2 ada..gaya tudung..bentuk muka (ye ke)..bentuk speck etc...hmmm..harap2 jangan fizikal saja berubah..dalaman pun mesti berubah ke arah yg lebih baik juga...aminnn...


dr kiri: staf tetap, staf sambilan, pelajar


bisik-bisik int@n: selamat pengantin baru buat semua kenalan yg dikenali dan mengenali..doaku semoga bahagia hingga ke syurga...aminnn

0 JempuTlah BerbisiK: