Friday, September 24, 2010

Cik Aidila-Contest Senyuman Maneh

aduhhh...tak tahu apa nak update kat blog ni...tunaikan sajalah permintaan my buddy kat office ni dengan 'Contest Senyuman Maneh' nya...untuk maklumat lanjut sila lawat blog cik aidila kita ni...

Jadi bagi memenuhi permintaan...terpaksala meletakkan gambar diri sendiri yg dirasakan paling maneh...walaupun sebenarnya memang dah selalu maneh dah..huahuaaaa...oh ya lupa pula..maneh ni maksudnya manis k..makluman bagi mereka2 yg di luar kawasan utara dan sewaktu dengannya...terima kasih...



Hah..amacam..semua maneh-maneh kan...jadi cik aidila..harap u puas hati k...bukan i saja yg senyum maneh tu ha..semua my frenz pun senyum maneh juga...dan gambar ni pun paling terkini ok...over gitu...

Senyum itu juga satu sedekah...jadi semoga senyuman kami semua kat atas diterima sebagai sedekah paling ikhlas untuk semua ya...aminnn...


0 JempuTlah BerbisiK: