Friday, December 30, 2011

Catatan Sebelum Melabuh Tirai 2011: Malam Apresiasi iNESCO 2011

21 Disember 2011

sebaik habis exam perkhidmatan terus utk meeting Exco TNC di Kampus Induk. dan malam terus pergi dinner iNESCO 2011 di Sunway Hotel. terima kasih atas kerjasama semua pihak terutama AJK Dinner yg bertungkus lumus menjayakan dinner ini walaupun masing-masing sibuk dengan test, assignment dll.

terima kasih juga kepada Prof Adnan, TNC HEPP yg sudi hadir bersama isteri..Prof Aziz juga...terima kasih dan happy sangat. tema malam tu adalah warna merah hitam. jenuh juga aku mencari baju dan tudung malam sebelum tu dengan ditemani housemate Miss Dede kita...hheheee...

Saidina & kawan dia buat persembahan...org Sabah ni..suara mmg merdu..heee

Pengarah projek, TNC HEPP & Ketua UNit BHEPP USMKKj

Sebaik saja semuanya selesai, maka berlakulah sebuah pengumuman oleh En Rashid mengenai pertukaran aku ke kampus Induk...huhuuhuu...terkejut juga tapi memang dah agak dah...apapun aku terima kasih juga kat En Rashid sebab kalau aku tak tau bila nak bagitau...tak tau macamana nak bagitau...


kononya ucapan terakhir la tu...tengok balik muka sorang2...sedih ...:(



0 JempuTlah BerbisiK: