Friday, December 30, 2011

Catatan Sebelum Melabuh Tirai 2011: Majlis Makan Malam IronHorse 2011

22 Disember 2011

Oh ok...memang 2-3 hari ni asyik makan percuma saja kan...hehehee...biasalah tu..dah hujung tahun+hujung semester...ini pula adalah dinner program IronHorse (projek berbasikal di kampus). sebab takut dan tak tau jalan aku ajak student nama Najmi dan berjaya pujuk Mira juga..walau dia sampai gaduh2 manja dgn kawan2 dia sebab depa dah plan nak pergi tengok wayang...heee..maaf ya Mira...

elok kami dalam perjalanan,(Najmi jadi pemandu) En Rashid telefon..apa lagi terus set plan pergi sekali..parking kereta di tol Jawi dan naik kereta En Rashid pergi hotel Sunway. Jammed teruk sebab katanya ada kemalangan sampai lima buah kereta. sepatutnya pukul 830 malam majlis bermula tapi pukul 9 baru kami sampai. tak kisah sangat sebab kami je pun yang jadi VIP...hehehehe...

En Rashid, Mira & Najmi

makanan yg best dan sangat puas hati

tangkap gambar lepas makan...semua tutup perut masing2..

Yong Bang Ming...ketua projek...banyak betul dia makan...terkejut semua orang...tapi bagus dia ni...berbudi bahasa..

team IronHorse 2011...terima kasih semua...

0 JempuTlah BerbisiK: