Tuesday, February 23, 2010

Tempat Kerja

entry lepas ada letak pasal aku dapat rak buku office baru. hehehhe..balik rumah minggu lepas abah tanya pasal bilik kat office...besar ke?kecil ke?Jadi untuk tatapan abah khususnya...inilah rupa bilik office puterimu yang tak seberapa ni ha..huhuhu..ni pun tak kekal lama haa....oopsss..hehehee...


pandangan ke luar


pandangan dari pintu masuk


dengan komputer yg baru dapat...


my favourite angle


konon banyak kerja kena buat la kan...


So to my dear dad, harap sampai hajat nak tengok tempat kerja int@n di perantauan ni ye...hohoho...

apapun, sangat bersyukur masih ada ruang diberikan untuk sedikit bakti yang tak seberapa. hasil kesabaran akhirnya janji Allah pasti terbukti. Alhamdulillah...


3 JempuTlah BerbisiK:

Tok Ayah said...

di hujung rindu ada sebidang pintu
kadang kala ia tertutup dan sesekala pula ia terbuka

Noor Shahida bt Ajmi said...

amboi cik fuzah,begitu besar skali opis dia.nak dibandingkan ngan akak yg terpaksa share meja ngan staf lain.huhu.bersyukur la fuzah wpun hy sementara.nnt ada ms akak lak postkan ruang keje akak buat tatapan awk.hehe.

FuzAma said...

tok ayah: :)

kak shida: akak...nikmat ni sementara je..selepas erti sabar dihadam sekian waktu..pasti saja saya sangat syukur..

ha..cepat2 tau..nak tengok2...heee