Monday, August 8, 2011

Majlis Ramah Mesra & Berbuka Puasa di Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan

6 Ogos 2011/6 Ramadhan 1432H...

alhamdulillah syukur pada Allah yg telah memudahkan segala urusan hamba-hambaNYA. sebelum ini memang aku ada berhajat utk membawa TNC HEPP USM dtg melihat keadaan di Rumah Anak Yatim Nutul Ihsan Sungai Siput, Perak dan merasmikan pusat sumber hasil kerja keras adik2 yg cukup hebat dan ikhlas.dan syukur padaNYA kerna menjadikan impian aku kenyataan...sungguh Allah itu Maha Cinta dan lagi Maha Mendengar doa.

tiada lafaz yg lebih agung melainkan segala puji hanya untukMU Ya Allah. terima kasih buat semua yg sudi hadir memeriahkan dan memberi erti kepada majlis yg cukup ringkas, sederhana dan santai ini. sesungguhnya nikmat dalam erti memberi itu mmg sangat bermakna.

Terima kasih pada Jaya & Shahieda atas tempahan van utk bawa rombongan dr kampus induk. tak lupa juga pada Kak Akmar walau tak dapat hadir tp jasamu tetap dikenang. terima kasih pada Adi@Mojako Kacak sebagai jurugambar rasmi majlis. memberi pertolongan saat2 akhir dengan penuh ikhlas. terima kasih dik! terima kasih pada Syahmi yg bertungkus lumus menguruskan sumbangan dan memudahkan urusan peminjaman speaker dan lain-lain.

dan juga kepada semua yg terlibat. secara langsung atau tidak. sungguh hanya Allah mampu membalasnya.

No comments: