Friday, June 5, 2009

Green Office take off!



Pertama kali. puji syukur buatmu Ya Rabbi.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

sungguh aku yakin dan pasti ada hikmah di sebalik yang berlaku. kalau minggu lepas aku sedikit sedih dan kecewa kerna projek Green Office yg sepatutnya dibentang telah ditunda ke minggu ini iaitu pada hari ini. rupanya ada cerita di sebalik pertundaan yang berlaku.

Syukur. sambutan dan tindakbalas yang diberikan sangat memberangsangkan. riuh juga bilik mesyuarat dgn hilai tawa melihat gambar2. syukur. semoga mesej dapat diterima oleh semua. semoga juga semua keluarga BHEPP terus bersatu hati untuk berganding bahu demi menjamin kesejahteraan generasi kita.Insyallah.

malah. tak disangka juga perbentangan dan mesyuarat kali ini turut disertai oleh TNC sendiri. fuh! terkejut sekejap. selalunya En Nazru yg jadi chairman. tapi dengan lafaz bismillah. aku pun redah. dan Alhamdulillah. all seems happy and enjoy.

teringat tahun lepas masa bagi presentation di USM, Kelantan. my ex-boss was showed his tumbs after my presentation. dan kali ni lepas saja presentation terus TNC kata.

"Ha lepas ni biar Mahfuzah jelah yang bagi taklimat utk 1st year student pasal green practice"

glup. telan air liur kejap.

next. I have to do an audit. monitor all the office in BHEPP. and so on.

"Mahfuzah tak pa. dia tahu nak tegur orang. dia tak tegur macam bagi arahan"

hohoho...ye ke?! rasanya pernah oarng tegur aku nampak sangat garang. hmmm correction ok. bukan garang. tapi tegas!

Apapun. sujud puji buatmu sekali lagi Ya Allah. sungguh rahmatMu sangat luas.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

2 JempuTlah BerbisiK:

CHEDEM said...

Good luck dgn projek green opis tuhhh

Mawar berduri said...

i love usm..sangat2..