Monday, August 17, 2009

Konvokesyen ke40 USM

11-16 Ogos 2009

Tahniah buat semua teman yang bergraduan. maaf sebab tak dapat bertemu kalian. kesuntukan masa dan tugas yg menghambat membataskan pertemuan kita. maaf sangat2. apapun aku tetap doakan semoga kejayaan di dunia dan akhirat mengiringi. special utk my housemates Kak Wahida (Master in MBA) dan Anis (B.sc in Microbiology), lovely frenz Wan Farah Azizat (B.sc in Zoology), teman-teman usahawan, all biology's juniors dan semua yang aku kenali dan mengenali aku.

Congrats guys! semoga kehidupan yg berkat dan berjaya sentiasa bersama kalian. moga persahabatan, perkenalan, kenangan suka duka di USM yang tercipta bersama terus abadi buat jalinan ukhwah demi Ilahi.

Dalam pada itu. aku juga terpaksa bertugas untuk memantau setiap perjalanan sepanjang aktiviti pelajar dalam ekspo konvokesyen. dah la tu, bilik gerakan H1N1 pun kena bertugas juga. sampai ramai dah tegur kata makin susut. hohohoo...susutkah?!

Minggu Pra-Konvokesyen ke40
Gotong royong di Sekolah Kebangsaan Balik Pulau



Minggu Konvokesyen ke40
Tapak Konvo, Kampus Induk USM



1 JempuTlah BerbisiK:

Molle said...

waduh waduh..sudah famous dah akak wahidah ini ye? hhehehe...thanks Fuzah for remembering me on this very month, which happens to be my birthday month according to Islamic calender.. 12th Ramadhan...uuiissh makin tua plak kalau ikut bulan islam ni..apa pun it's only a number.ye tak??

well banyak kali akak terpk nak call Fuzah and tanya khabar adik-adik kat U-hieights tu..but ada je benda yg membz kan akak sepanjang akak balik johor ni..bz teramat..semua sihat?? amacam life now Fuzah?

anyways, soon i will b sending u my brother's wedding invitation card..InsyaAllah sampai la nanti..

dah malam.nak baca doa puasa...then sleepp...take care ye...salam, n kirim salam kat smua..wassalam