Friday, September 4, 2009

Buka Puasa 97-7-6

Semalam. sebab nak relax+dak kering idea nak masak apa. gadis-gadis melayu 97-7-6 pun telah bersetuju untuk beramai-ramai berbuka puasa di luar..hmmm..bincang punya bincang.. Johny's,QBM jg jadi pilihan. sebabnya teringin nak makan steambot.

Lepas berbuka seada yg mungkin dan solat terus la kami konvoi ramai2 menaiki Viva ke QBM. hohoho...Next, sebab malas nak taip panjang2 (hohoho kerja sangat banyak ni,sempat lagi berblog!) tengok je la gambar2 yg tak seberapa ni..heee..buat kenang-kenangan di hari tua..oopsss!! oH ya..sorry Kak Erni tak dapat join sebab 'sultan' panggil teman. Amira@Amir jg yg ganti. thanks ya Amira tlg jadi photographer. jadi lagi ye lain waktu... :)






the photographer yg dipaksa rela...

1 JempuTlah BerbisiK:

Anonymous said...

http://thisisedge.blogspot.com/2009/09/ramadhan-13.html