Wednesday, September 23, 2009

Riang Ria 1 Syawal 1430H

Kampung Gelam, Alor Setar, Kedah Darul Aman
20 September 2009

Pagi syawal 1430H yg indah permai...



Di pondok kecil itu, bersama seorang ibu yg tersenyum bahagia...


diiringi tawa riang lembu kesayangan...


di samping ayam-ayam bakal juadah rendang


gembira melihat kereta2 penuh di halaman tanda kepulangan si perantau...


mak teh & keluarga...(yg tak pernah lekang dgn warna tema)


sangat bermakna dgn ahli baru, si comel Alisya Farhana


Ohh..heheee..ini Alisya dgn Mak Lang nya...oppss..mungkin patut panggil aunt Fuzah kot.. :P


hmm..mmg depa jeles tengok kita berdua kan Alisya..mak ngah@aunt Zeti pun nak juga!suka la tu...


okla..jom berkenalan dgn mereka2 yg menjayakan riang ria 1 syawal 1430H

hah..ni pasangan paling romantis..mak su & pak su


ini pula my big bro, abg kit dan mama njang...


adik & kakak, mak teh dan mama njang


alahii...ni kira posing paling comel la ye...ok2...ni la my tuan besar a.k.a Cikgu Othman@Pak Ndak dgn aunt zeti kita..ooppss...tu gelaran utk Alisya je..cik Izzati kita..heeee...jgn mare ye..nnt kena jual


ha ni plan nak tido tapi tahan dulu sebab nak tangkap gambar punya pasal.. cik Aliya & kak chaq


jgn tak tahu..my 2nd bro@abg an ni ramai peminat k..paling fanatik..ha yg sebelah kanan tu..asyik sebut nak bergambar dgn abg an je..apakah?!!


last but not least...heeee...amacam...(kak pina jgn marah no, I pinjam utk posing ja)


habis berkenalan dgn ahli2 walaupun ada lagi ahli yg tertinggal sebab ada sebab2 tak dapat elak kita teruskan dgn aksi riang ria syawal 1430H seterusnya...yeezaaa...


ha..pilih2 mana satu pilihan kalbu..oppss..yg buat peace tu dah ada kalbu di hatinya..tak leh kaco! yg lain kena ada saringan..



oh ada penambahan ahli..(sempat juga ko berlari ye dik non)


ha..masuk2...kamera besaq ni..:P


hmm..penantian mmg menyeksakan...sabar dik non..satgi mai la tu..


senyum miaw..senyum...(apa2 aje)


ha..duit raya..duit raya..tak cukup ni..bagi banyak lagi..

ok semua...jom kumpul2..kita tangkap gambar dulluuu...





sekian saja..Riang Raya 1 Syawal 1430H
Terima Kasih!!!


5 JempuTlah BerbisiK:

Ceritera Kaseh Diari Hatiku... said...

salam aidilfitri dik..maaf zahir & batin..

FuzAma said...

thanks kak..salam aidilfitri maaf zahir batin :)

Angelosanora said...

Salam aidilfitri .. maaf zahir batin soronoik baca cerita awak best tengok family raya sama sama

Anonymous said...

assalamualaikum ohoii~~ hehe..
time kaseh coz meletkkan gmbr2 ku yg kiut2 belaka hehe.....
len kali letk la lg..

Anonymous said...

owh lupe lak
anonymous di ats adalah ur kazen yg trkh lahirnyer adalah pada bln 4 huhu... cept teka! (10 markah)