Friday, June 18, 2010

Diary 39

9 Jun 2010. tengok iklan 'The Karate Kid'. tambah Jackie Chan pula berlakon. yakin dan pasti cerita ni pasti best. tapi...tak tahu nak tengok dengan siapa...huk3

rabu pagi..Anis tanya nak pergi tengok tak dia nak book tiket..wah apa lagi terus setuju..tup2..tak jadi sebab penuh.. sedihnya.huk2....dah niat dalam hati..kalau camni..tunggu kat astro je la jawabnya..

Pastu2..tak sangka pula, masa sembang2 dengan Diela, dia kata ada tiket nak cancel..Kenapa nak cancel?!!..sebab housemate dia tak jadi pergi..laaa...tak payahla..aku nak..jomla kita tengok sesama!!


merah&hijau + adik2 comel= cantik sangat!

Wahhhhh...Syukurnya..tak sangka, Allah mendengar isihatiku ini...huk3...jam 10pm selesai tengok dan terus balik...Alhamdulillah..terubat juga rasa hati yg lama tak tengok wayang...memang best la cerita ni!sangat enjoy...paling best...Mrs Parker tak guna beg plastik masa shopping dan suka sangat bila Jackie Chan kata

"pasanglah suis, save the planet"..wallaaa...suka Jackie Chan..heeee...Oh ya tak lupa juga ayat2 ni

"duduk diam dan tidak melakukan apa2 adalah dua perkara yg berbeza"...hmm...fikir2kan..then, best word that stress out here is ATTITUDE...benda yg menjadi bukan kebiasaan jika dididik dan dipupuk tetap akan jadi satu kebiasaan apatah lagi jika ia bagus..contoh? bawa beg sendiri untuk shopping dan 'Say No to Plastic Bag'. ha..tak lupa...

'pelajar tak salah tapi guru yg salah mendidik'...hmmm...fikirkan juga...

kalau macam tu saya nak jadi guru yg terbaik supaya pelajar2 saya akan jadi paling terbaik..aminnn...


0 JempuTlah BerbisiK: