Tuesday, March 24, 2009

Selamat Ulangtahun Ayahanda!

Sepatutnya entry ni kena post kelmarin, 23 Mac 2009. tapi akibat kelemahan insan lemah bernama Mahfuzah ini yg betul2 terlupa walaupun dalam hati dah terasa lain macam saja pada tarikh itu.


malam selepas balik jadi juri untuk presentation projek keusahawanan baru teringat. Ya Allah. hari lahir Abah!!! terus call tapi tak dijawab. terus hantar sms. dan terasa lebih menjiwai dengan tulisan kerna kadang2 lidah kelu untuk berkata.hohoho.


dah tidur separuh. antara sedar dan tak. abah call. berbual tentang persiapan utk esok. dan aku pun ucap selamat ulangtahun yg ke 58. I Love U Abah!!! semoga panjang umur dalam amal kebajikan, murah rezeki dalam keberkatan, serta selamat, diberkati, dan dirahmati dunia dan akhirat.amiinnn.


bisik-bisik: esok kita jumpa ya!

0 JempuTlah BerbisiK: