Monday, September 3, 2012

Salam Ulangtahun Kelahiran Kak Fina

2 September 2012 adalah ulangtahun kelahiran kakak ipar sulung aku...jatuh hari ahad...Kedah cuti sebab merdeka jatuh pada hari jumaat...aku kena balik Penang awal sebab nak tengok event pelajar baru masuk di USM...oh ya..1 September 2012 adalah tarikh pelajar baru semester 2012/2013 mendaftar...tahniah semua yang dapat melanjutkan pelajaran ke Universiti..hargailah peluang ini dan jangan hampakan harapan ayah ibu...

sebelum bertolak..pagi ahad kami sekeluarga sarapan pagi di Kopitiam...dulu di sini adalah Stesen Bas Baru...Stesen Bas lama terletak di Kamdar...di tengah bandar juga...walaupun dah tak ada stesen bas, tapi kami tetap panggil stesen bas baru...sekarang sudah ada Shahab Perdana sebagai stesen bas di Alor Setar...kira-kira 15 minit dari rumah aku.



                                                                             




 tema warna di sini kuning..kerusi, dinding..semua kuning...macam2 ada kat sini...nasi kerabu, nasi lemak, nasi campur (Kedah memang makan nasi campur pagi2 sebab nak kerja bendang...dulu lah),
roti arab, roti canai, western food pun ada...setakat ni memang puas hati makan kat sini...makanan pun sedap...


Oklah...wish U Happy Birthday My Dear Sis...semoga di murahkan rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah..aminnnn...

0 JempuTlah BerbisiK: