Tuesday, January 6, 2009

bahagia kalian bahagia aku

tengah asyik layan blues. aku terjenguk blog member aku sorang ni.

baca...baca...dan baca.

zzzaaappp...tersentap jantung. terkelu lidah. terpusing kepala.

...

terukir senyuman. dan.tergema ketawa.

...

hati rasa aman. jiwa rasa damai. rasa tenang seolah2 melambai2.
teman.
gembira kalian. gembira aku.
bahagia kalian. bahagia aku.

Who was the last person to make you laugh?>
> Mahfuzah Othman...sengal...haha



bisik sikit
: bila kita buat org lain tersenyum. kita lebih merasai kebahagiaannya.. ;D

8 JempuTlah BerbisiK:

sirNik said...

salam...alhamdulillah.. kalau ramai orang seperti anda, alangkah damainya dunia ni..

candylips_izy said...

yup...
u r the last person who made me happy...!!!

rindu mau bergossip dengan kamoo...
huhuuuuu.....

Chin2 said...

ku rasa gembira dapat berkenalan dengan kamu. rindu pada kamu. semoga persahabatan kita berterusan walaupun kita tidak lagi kerja sama-sama.

wan fara said...

rnduu fuzah
ble nak dtg usm?
da kat malaysia ni syg~

manjafari said...

yeaaahh bdk kecik ni mmg slalu buat org kelilingnya happy...
rindunya nk jmpa fuzah....
last jumpa pun may last year...
celebrate my belated b'day!!!
i'm proud to get a fren like u fuzah!!!

e-mam said...

haha....aku blik je umah on9 tgk da kene tag, and da last person who make me laugh is you, hope u don mind, kalu ko kesah pon aku tetap x kesah hahaha...

sirNik said...

salam....saya ada lencana sahabat untuk awak..sudilah terima..

FuzAma said...

sirNik: salam. doakan yg terbaik. mg persahabatan dalam redhaNYA.

candylips_izy: akak!!!huk3...

Chin2: fuzah pun macm tu. terima kasih kerna hadir dalam hdiup fuzah chin chin. keep in touch!

wan fara: my dear!miss u a lot...sangat3...

manjafari: I'm proud of u too!thanks for being such a wonderful friend for me dear!love u always...

e-mam: aku kisah ke???!! :)