Saturday, November 15, 2008

Diary 2

Petang tadi pegi buat facial dgn mama. buang resdung skali. boleh tahan jugak la pedihnya. pakai yg lilin asap tu. fuh! banyak gila resdung aku.penuh muka. hahaha...tetiba rasa cam best pulak ada org urut2 muka kita. terus aku suggest kat mama lepas ni kita dtg sebulan dua kali. mama kata..tu dah kira kerap tu.heee...over!seingat aku last aku pegi buat facial masa aku matrik dulu kot. tapi kat tempt lain. lepas tu. besala. alasan paling femes. busy.

boleh tahan ramai juga yg dtg. erm..nampaknya ramai yg semakin nak cantik. yela..sapa tak mau cantik dan sihat kan. td pun pelbagai lapisan umur ada. tua muda, laki perempuan. semua ada. ha..resdung ni semua org ada tau..cuma sikit atau banyak je..kata owner tu..antara tanda2 resdung contohnya mudah dapat selsema, gatal2 hidung, mata, telinga. dll. Sesetengah org kesan dapat tengok kat muka tapi yg paling bahaya bila sesetegah tu yg muka nampak licin elok tapi bila check. hah!banyak yg amat...so..mencegah lebih baik daripd mengubati

0 JempuTlah BerbisiK: