Thursday, November 13, 2008

Salam pembukaan

Wah..tak sangka..dalam boring2 ni ter'create' blog la pulak..ahhaha..apakah?well, apapun syukur ke hadratNYA kerna dengan izinnya dapat juga blog ini tercipta. Bukan apa, jeles juga tengok abang aku ada blog, then abah aku pulak menyusul. So apa lagi...kini my turn la pulak kan...ermm..tapi abang pernah kata..nak tulis blog ni kena istiqamah, kosisten..erm..apapun..buat yg terbaik..lagipun blog ni as medan utk curahan rasa hati dan sebagai meditasi terbaik kurangkan stress diri.hehehe..

Ok...salam pembukaan buat semua. yg baik dari ALLAH yg buruk daripada diri saya sendiri. mohon banyak tunjur ajar and enjoy your reading ya!

0 JempuTlah BerbisiK: