Saturday, November 15, 2008

KAS Revived 1

ntah apa yg merasuk otak aku, pulang dari Youth Forum 2006 aku plan nak tubuhkan kelab. Aku suarakan idea aku kat Mervin. Dia ni coursemate aku sekaligus sm2 dgn aku join forum ni 2 tahun lepas. Dia setuju. dan sudah ditakdirkan juga, a few of member aku pun tengah plan nak buat aktiviti related dgn env. after balik dari kem alam sekitar anjuran JAS kat Gunung Jerai. So, team dah dapat. Next?

Aku tak ingat bila? tapi aku ingat bulan Januari 2007. Selepas sedikit perbincangan dan pembahagian tugas. Kami mula bertindak. Antara tugas penting yg akan dilaksanakan oleh Bed & Munirah adalah pergi berjumpa dgn pihak HEPP utk tanya pasal penubuhan kelab di USM. Dan sudah ditakdirkan, lepas kelas Prof Zul , Munirah ada hal penting tak boleh elak dan tugas itu berpindah kat aku . ..malas tul aku masa tu coz aku ni malas nak pi jumpa utk urusan rasmi...tapi..nak kata aku takut pun bolh jugak..hehehe...tapi coz semangat punya pasal aku redah jugak...nasib baik Bed ada. Ada jugala penguat semangat...heee...

Maka, alkisahnya...bermulalah sebuah pertemuan yang akan menjadi sejarah penting dalam hidup ini...

0 JempuTlah BerbisiK: